Xiaomi Mi Smart Home Bluetooth Безжичен Хъб Zigbee 3.0

– Управление на Хъба и сдвоените устройства чрез мобилно приложение Mi Home или Apple Home Kit от всяка точка на Земята (съвместимо с Android и iOS);
– Без него не може да започнете да изграждате Умен Дом от екосистемата на Xiaomi;
– 3 Налични протокола за свързване: Zigbee 3.0, WiFi 2×2 MiMO двойна антена, Bluetooth 5.0 Mesh;
– Възможност за управление с гласов асистент Siri;
– Позволява настройки за автоматизация на свързаните други устройства от умния дом.

49.99 лв.

В наличност

Сравни

Описание

Спецификации:
Тип свързване: безжично
Съвместима операционна система: Android/iOS
Свързаност: Bluetooth, Wi-Fi, ZigBee
Материал: Пластмаса
Функции: Дистанционно управление, Контрол на температурата, Контрол на влагата, Наблюдение на помещението, Уведомления на телефон
Цвят: Бял
Обхват: 200 м
Честота: 2.4 GHz
Максимален брой на безжични устройства: 100
Безжичен протокол: IEEE 802.11b/g/n
Дължина: 90 мм
Ширина: 90 мм
Височина: 25 мм
Тегло: 92 g

 

Мултифункционалният сензор тип Gateway Xiaomi Mi Smart Home Hub е мозъкът на вашия умен дом, с който координирате цялата екосистема за интелигентен дом на Xiaomi. Устройството позволява интегрирането и използването на сензори и аксесоари на Xiaomi, за да можете да се насладите на живот възможно най-тих и приятен, без прекалено много стрес. Предлага стабилна Bluetooth BLE връзка и бързи операции благодарение на сертифицирана свързаност Zigbee 3.0.

Xiaomi Mi Smart Home Hub е интелигентна система, която може да събере интелигентни устройства от вашия дом и чрез нея можете да зададете определени логически и автоматични команди, така че да създадете интелигентния дом, за който винаги сте мечтали.

Управлявайте чрез мобилен телефон, като можете да свържете до 100 устройства. Например, можете да изберете да включите осветлението, когато влезете в къщата, всички устройства да се изключат, когато напуснете дома, или да получите предупреждение на вашия смартфон, когато се открие необичайна активност.

Мултифункционалният сензор тип Gateway Xiaomi Mi Smart Home Hub има следните характеристики:

 • Управление от разстояние;
 • Известия на телефон;
 • Съвметим с Android si iOS;
 • Съвметим с Wi-Fi, Zigbee, Bluetooth, Bluetooth Mesh;
 • Съвметим с Apple Homekithet и Homepod Home;
 • Оборудван с Zigbee 3.0;
 • Работна честота 2.4 GHz;
 • Максимално покритие 200 м;
 • Температура, влажност, управление на осветлението, наблюдение на дома, активиране/деактивиране на устройства.

Xiaomi Mi Smart Multi-Mode Gateway

Gateway поддържа комуникационния протокол M3 Smart Home Control Center и може да интегрира във вашия интелигентен дом всички устройства и сензори, съвместими с WiFi, Zigbee, Bluetooth и Bluetooth Mesh.

Поддържа множество протоколи:

 • Zigbee 3.0, Bluetooth BLE and Mesh, Wi-Fi;
 • Максимално свързване на Zigbee устройства – 100;
 • Две вградени Wi-Fi антени за ефективно безжично наблюдение;
 • Преносим дизайн със захранване през microUSB порт.

Поддържа 3 комуникационни протокола за един наистина умен дом

Xiaomi Mi Smart Home Hub е съвместим с устройства, използващи Wi-Fi, Zigbee и Bluetooth BLE/Mesh. Джаджата позволява взаимно свързване и комуникация между устройства, които използват различни протоколи, което улеснява получаването на интелигентен дом.

Чрез Xiaomi Mi Smart Home Hub можете да свържете вашия интелигентен дом към системата Apple Homekit, така че да можете лесно и сигурно да управлявате своите смарт устройства с помощта на iPhone, iPad, Apple Watch или Homepod. Интелигентните връзки към Apple Homekithet и Homepod home ще ви помогнат да контролирате вашите устройства с гласа си.

*Тази функция е налична само ако устройството е свързано към Apple Homekit. В бъдеще повече джаджи на Xiaomi ще станат съвместими с Apple Homekit чрез актуализации

Управление с едно докосване

Можете бързо да управлявате интелигентни устройства у дома чрез бутона на устройството: като вентилатор, пречиствател на въздух, електрически радиатор, таванни лампи и др. Всичко е под ваш непосредствен контрол.

Дизайн с две вградени Wi-Fi антени

Xiaomi Mi Smart Home Hub има две вградени вътрешни Wi-Fi антени, които използват безжична технология 2×2 MIMO. Сигналът е по-силен, скоростта е по-висока и зоната на покритие е по-широка. Максималното покритие в свободно пространство е около 200 м.

Стабилна връзка чрез Zigbee 3.0
Благодарение на тази връзка устройствата реагират по-бързо и контролът е по-плавен, дори ако интернет връзката ви не е най-стабилната, когато искате да управлявате джаджи.

Множество сертификати и тестове

Благодарение на качеството на материалите и процеса на сглобяване, Xiaomi Mi Smart Home HUB е получил серия от сертификати и успешно е преминал много тестове, като: Bluetooth Alliance, WiFi Alliance, Zigbee Alliance, RoHS, CE certification, EAC Eurasian Economic Union conformity certification.

Прост и деликатен дизайн, който се вписва във всеки дом

Лек и деликатен, с опростен дизайн, gateway не заема много място и може да бъде поставен навсякъде. Изработен е от UV устойчиви материали, което означава, че не избледнява лесно и може да се използва дълго време.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Xiaomi Mi Smart Home Bluetooth Безжичен Хъб Zigbee 3.0”

There are no reviews yet.

Xiaomi Mi Smart Home Bluetooth Безжичен Хъб Zigbee 3.0
Xiaomi Mi Smart Home Bluetooth Безжичен Хъб Zigbee 3.0
49.99 лв.
- +
0