Tuya RGB Интелигентна LED Крушка Е27 9W 220V

Интелигентна LED крушка с RGB осветление, подходяща за различни помещения, която може да се контролира чрез приложението Tuya/SmartLife.

11.06 лв.

В наличност

Сравни

Описание

• Голям диапазон на цветова температура: С температурен диапазон от 2700K до 6500K, тази умна крушка може да създаде от топла и уютна атмосфера до студена и енергизираща обстановка.
• Широк ъгъл на светлинен лъч: С ъгъл на светлинен лъч от 270° се осигурява равномерно разпределение на светлината, осигурявайки осветление без горещи точки или тъмни ъгли.
• Умно управление: Умната крушка Tuya 9W е съвместима с умни домашни системи, позволявайки ви лесно и удобно да контролирате осветлението си.
• Висок светлинен поток: Със светлинен поток в диапазона от 500 до 999 люмена, тази LED крушка осигурява ярко и ясно осветление, подобрявайки визуалното изживяване в спалнята ви.
• Дизайн на крушка с балонче: Уникалният дизайн на крушката с балонче не само добавя модерен акцент към вашия интериор, но също така помага да се разпръсне светлината за меко и удобно усещане.

Характеристики:
1) Дистанционно управление чрез приложението: Можете да управлявате крушката отдалечено чрез приложението Tuya Smart/Smart Life. Можете да я включвате и изключвате, да променяте цвета на светлината, яркостта и други.
2) Време: Крушката се включва и изключва автоматично в зададено време чрез функцията за таймер.
3) Функция за споделяне: Може да бъде споделена с членове на семейството.
4) Цветност: Можете да избирате от 16 милиона цвята и да направите живота си по-цветен. Регулирайте цветовата температура от 2700 до 6500K, за да получите желаната светлина.

Спецификация:
Име на продукта: Tuya BLE Крушка
Мощност: 9w
Напрежение: AC 220V
Тип: E27
Цветна температура: RGB + Студено Бяло + Топло Бяло
Приложение: Tuya/SmartLife

 

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tuya RGB Интелигентна LED Крушка Е27 9W 220V”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
Tuya RGB Интелигентна LED Крушка Е27 9W 220V
Tuya RGB Интелигентна LED Крушка Е27 9W 220V
11.06 лв.
- +
0