SONOFF TH Origin Интелигентен превключвател за наблюдение на температурата и влажността 20A

– Архивирани данни за 6-месечна температура и влажност по часове
– Поддържа LAN управление, устройството може да се включва/изключва автоматично според праговете за температура и влажност в различни периоди от време.
– Можете да зададете 8 автоматични програми за управление, за да спестите сметки за електричество и да създадете комфортна среда.
– Съвместим с Alexa, Google Assistant. Просто изречете вашата команда, те могат да включат или изключат и да проверят температурата и влажността вместо вас.
– TH Origin може да задейства други интелигентни устройства, когато температурата и влажността достигнат прага или устройството се включи или изключи. 

Забележка 1: THS01 и DS18B20 (RJ11) са сензорите на жака RJ11, просто включете в TH Origin, за да използвате. MS01 се доставя с безплатен адаптер RJ11, който да пасне на TH Origin.
Заележка 2: RL560 е новият удължителен кабел на сензора на RJ11, той може да свързва сензорите за температура и влажност SONOFF, за да удължи разстоянието на вашето устройство. DS18B20, THS01 може да се разшири до 60M, а сензорът за влажност на почвата MS01 може да се разшири до 10M.

 

THS01 -> https://sonoff.bg/shop/sonoff-ths01
DS18B20 -> https://sonoff.bg/shop/sonoff-ds1820/
MS01 -> https://sonoff.bg/shop/sonoff-ms01
RL560 -> https://sonoff.bg/shop/sonoff-rl560

41.41 лв.

В наличност

Сравни

Описание

SONOFF TH Origin (ъпгрейд на TH10/TH16) е интелигентен превключвател за наблюдение на температурата и влажността с чип ESP32, той продължава да следи температурата и влажността в реално време, след като достигнат вашия предварително зададен праг или се промени състоянието на включване/изключване на устройството, ще получите насоченото известие на телефона. SONOFF TH Origin поддържа 16A максимални натоварвания, съвместими с повече домашни уреди. 

SONOFF TH Origin поддържа три вида сензори за наблюдение на температурата и влажността — THS01, DS18B20 и MS01. Сензорният конектор е надстроен до RJ11, поддържащ горещо включване, което прави връзката по-стабилна и надеждна. Така че TH Origin има широки сцени на приложение, като отопляем плувен басейн, напоителна система, стая за ферментация, терариум за влечуги, отглеждане в оранжерии и т.н.

Сензорният удължителен кабел RL560 може да свързва сензорите за температура и влажност SONOFF, за да удължи разстоянието на вашето устройство. THS01, DS18B20 могат да бъдат разширени до 60M, а сензорът за влажност на почвата MS01 може да бъде разширен до 10M.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF TH Origin Интелигентен превключвател за наблюдение на температурата и влажността 20A”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
SONOFF TH Origin Интелигентен превключвател за наблюдение на температурата и влажността 20A
SONOFF TH Origin Интелигентен превключвател за наблюдение на температурата и влажността 20A
41.41 лв.
- +
0