-8.55 лв.

SONOFF T2EU-RF Смарт ключ за осветление Стъклен панел Бял 1 бутон

– Панел от закалено стъкло и чувствителен сензорен бутон.
– LED подсветка с регулируема яркост.
– Залепете, за да използвате, не е необходимо окабеляване.
– Подходящ за RF433MHz устройства. 
– Двупосочно управление

9.56 лв.

Изчерпан

Сравни

Описание

Домът ви е пълен с труднодостъпни ключове за осветление? Или превключвателят за осветление в края на тъмен коридор е извън удобен обсег за управление през нощта? Ако това е вярно, трябва да използвате дистанционно управление към вашите светлини.

Дистанционното управление добавя възможност за управление на свързващите светлини от разстояние и не е необходимо окабеляване, просто го залепете, за да го използвате. Множеството групи ви позволяват да реализирате две решения за дистанционно управление, едно дистанционно управление SONOFF за управление на множество управлявани светлини и множество дистанционни контролери SONOFF за управление на светлина. Освен това дистанционното управление може да се използва за свързване със стенен превключвател SONOFF T1/T2/T3 за постигане на двупосочно управление. Използва се също с RFR2, RFR3, 4CHPROR3 и SlampherR2, което ви предоставя още един начин за управление, с изключение на APP дистанционно управление и гласово управление. Подсветката е проектирана върху сензорния бутон, за да ви даде ясно място за управление на светлината през нощта. Поглъщаната енергия от светлината определя яркостта на подсветката, колкото повече енергия поглъща, толкова по-висока е нейната яркост. 

Метод на сдвояване: Натиснете продължително сензорния бутон, който искате да сдвоите, за 3 секунди, докато чуете звуков сигнал и отпуснете, след това натиснете съответния бутон на RF дистанционното управление и ще чуете звук отново след успешно сдвояване.
Метод на изчистване: Натиснете продължително сензорния бутон, който искате да изчистите, за 5 секунди, докато чуете две „бипкания“ и отпуснете, след това натиснете съответния бутон на RF дистанционното управление и ще чуете „бипкане“ отново след успешно изчистване. 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF T2EU-RF Смарт ключ за осветление Стъклен панел Бял 1 бутон”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
SONOFF T2EU-RF Смарт ключ за осветление Стъклен панел Бял 1 бутон
SONOFF T2EU-RF Смарт ключ за осветление Стъклен панел Бял 1 бутон
9.56 лв.
Out Of Stock
0