-6.76 лв.

SONOFF SPM-Main Смарт превключвател за измерване на електроенергия

– Позволява измерване на консумацията на енергия и поддържа свързаност чрез Ethernet и Wi-Fi.
– Може да обработва до 128 канала – можете да го комбинирате с до 32 SPM-4Relay превключвателя.
– Позволява прецизно измерване на консумацията на енергия.
– Можете да запазите историята на измерванията на потреблението на енергия от последните 180 дни.

Product code 035193
Producer code SKU SPM-Main
EAN code 6920075776973

73.00 лв.

В наличност

Сравни

Описание

Спецификация:
WiFi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Диапазон на работната температура: -10 ° C~40 ° C
Размери: 142.5 x 90 x 66.5 mm
Захранване: 100-240V ~50/60Hz 50mA max.
Материал: PC V0

Product code 035193
Producer code SKU SPM-Main
EAN code 6920075776973

Интелигентен превключвател Sonoff SPM-Main
Интелигентният превключвател Sonoff SPM-Main, позволява измерване на консумацията на енергия и поддържа свързаност чрез Ethernet и Wi-Fi. Може да обработва до 128 канала – можете да го комбинирате с до 32 SPM-4Relay превключвателя (по 4 канала всеки). Нещо повече, защитата от претоварване предотвратява повреда на вашите устройства. 

Множество приложения
Главният превключвател SPM ще докаже своята стойност в много различни приложения. Например, ще ви позволи да разберете колко електричество използват вашите наематели на месец или да разберете консумацията на енергия на търговски център или офис. Продуктът също ще се окаже полезен в сървърна стая или мина за криптовалута – функцията за защита от претоварване ще ви позволи да избегнете повреда на определено оборудване.

Надеждно предаване на сигнала
Насладете се на възможността за свързване на устройства. SPM-Main комуникира с облака чрез Ethernet или Wi-Fi връзка. Той също така се свързва към превключватели SPM-4Relay чрез RS-485, така че може да осигури стабилно предаване на дълги разстояния. 

Измервател на консумация на енергия
Искате ли да проверите промените в консумацията на енергия във всяка стая? Или искате да разберете колко електроенергия се използва от вашите наематели? Превключвателите SPM-Main и SPM-4Relay ви позволяват прецизно измерване на консумацията на енергия. Можете да намерите цялата информация в приложението eWeLink. Това ви позволява да проверите консумацията на енергия, без да излизате от къщата – просто посегнете към телефона си!

Защита от претоварване
Увеличете сигурността във вашето сървърно помещение и не се страхувайте да повредите устройствата си. Превключвателят предлага функция за защита от претоварване. Когато го активирате, оборудването ще се изключи автоматично, когато токът, напрежението или мощността достигнат стойността, посочена в приложението. Налична е и функция за забавяне на натоварването.

Поддържа до 128 канала
Един модул SPM-Main ви позволява да управлявате до 32 превключвателя SPM-4Relay. Нещо повече, всяко SPM-4Relay предлага до 4 независими канала с максимално натоварване от 20A всеки. Това означава, че SPM-Main може да обработва до 128 канала! Това го прави идеален, например, в блок от апартаменти, като дава възможност да се провери консумацията на енергия на наемателите на апартаменти под наем.

Допълнителни удобства
Сега можете да запазите историята на измерванията на потреблението на енергия от последните 180 дни. Превключвателят е оборудван със слот за SD карта (8-32GB, SDHC). Това ви позволява да експортирате данни удобно и ви дава увереност, че няма да загубите важна информация. Монтирането на превключвателите SPM-Main и SPM-4Relay също няма да ви създаде проблеми. Можете лесно да ги монтирате върху водещата релса. Забележка: SD картата не е включена в комплекта.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF SPM-Main Смарт превключвател за измерване на електроенергия”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
SONOFF SPM-Main Смарт превключвател за измерване на електроенергия
SONOFF SPM-Main Смарт превключвател за измерване на електроенергия
73.00 лв.
- +
0