SONOFF SNZB-04P Zigbee Сензор за врати и прозорци

– Автоматично включване на светлините при отваряне на врата, задействане на звукови и визуални аларми в случай на неоторизирано влизане и изпращане на известия от приложението, за да ви държи в течение.
– Оборудван с функции за защита от фалшифициране, гарантира вашето спокойствие. Ще получавате известия от приложението на телефона си, ако сензорът е манипулиран.
– Захранва се от батерия CR2477, която удължава живота на батерията до над 5 години, елиминирайки притесненията относно честата смяна на батерията.
– Безпроблемно се интегрира със Zigbee хъбове, използващи протокола Zigbee 3.0, като SONOFF NSPanel Pro, SONOFF iHost, SONOFF ZB Bridge Pro, SONOFF ZBDongle-E и Echo Plus 2nd…
– С локална интелигентна сцена свързването на сцени между Zigbee устройства може да се осъществи нормално, докато вашите Zigbee устройства са включени, дори ако мрежата е прекъсната.

 

Забележка: SNZB-04P трябва да се използва със Zigbee Hub.

28.23 лв.

В наличност

Сравни

Описание

Спецификация:
Модел: SNZB-04P
Безжична връзка: Zigbee 3.0
Монтажно разстояние: ≤20 мм
Модел на батерията: CR2477(3V)
Работна температура: -10°C~60°C
Работна влажност: 5-95% RH, без конденз
Материал на корпуса: PC
Нетно тегло: 33гр
Размер на продукта: Предавател (50,5x32x21,9 mm)
Магнит (27x12x12.4mm)

– SNZB-04P е сензор за врати/прозорци, базиран на протокол Zigbee 3.0, оборудван с функция за защита срещу фалшифициране. Той безпроблемно взаимодейства с други интелигентни устройства, за да създава лесно различни сценарии, като например автоматично включване на светлините при отваряне на врата, задействане на звукови и визуални аларми в случай на неоторизирано влизане и изпращане на известия от приложения, за да ви държи в течение.
– В сравнение със SNZB-04, SNZB-04P има подобрен дизайн и производителност. С предупреждение за намеса, 5 години живот на батерията, максималното разстояние за инсталиране е 20 mm и сензорът за включване/изключване за повече от период може да се използва като условие за задействане на сцена.
– Оборудван с функции за защита от подправяне, гарантира вашето спокойствие. Ще получавате известия от приложението на телефона си, ако сензорът е манипулиран.
– С интелигентно свързване на сцени, дори ако вашата WiFi мрежа се срине, вие пак можете да активирате локалните сцени на Zigbee, стига вашите Zigbee устройства да са включени. По-ниска латентност, по-висока надеждност.
– Освен това SNZB-04P безпроблемно се интегрира със Zigbee хъбове, използващи протокола Zigbee 3.0, като SONOFF NSPanel Pro, SONOFF iHost, SONOFF ZB Bridge Pro, SONOFF ZBDongle-E, SONOFF ZBDongle-P и Echo Plus 2nd…

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF SNZB-04P Zigbee Сензор за врати и прозорци”

There are no reviews yet.

SONOFF SNZB-04P Zigbee Сензор за врати и прозорци
SONOFF SNZB-04P Zigbee Сензор за врати и прозорци
28.23 лв.
- +
0