SONOFF SNZB-02P Zigbee Сензор за температура и влажност

– Висока точност и бързо опресняване: С направения в Швейцария интелигентен сензор, температурата е точна до ±0,2°C/±0,4°F, докато влажността е ±2%RH, измерванията на данните се актуализират на всеки 5 секунди, за да ви дадат последните промени на температурата и влажността.
– Съвместим със Zigbee 3.0: Поддържа Zigbee хъбове, използващи протокола Zigbee 3.0, като SONOFF iHost, NSPanel Pro, ZB Bridge Pro и ZBDongle-E. И теоретично поддържа добавяне към всеки Zigbee хъб, разработен в съответствие с протоколи Zigbee 3.0, като Echo 4th Gen, SmartThings Hub V3.
– Предупреждение за комфорт: Когато стайната температура или влажност надвиши зададения диапазон на комфорт, ще получите незабавно известие на телефона си, което ще ви помогне да поддържате комфорт в стаята и ще гарантирате качество на живот.
– Съхранение и експортиране на данни: До половин година безплатно съхранение в облак, можете лесно да получите достъп до промените на температурата и влажността за всеки ден, месец или на всеки шест месеца чрез заявки в реално време и данните могат да бъдат експортирани.
– 4 години живот на батерията: Захранва се от батерия CR2477. 

26.21 лв.

В наличност

Сравни

Описание

Спецификация:
Модел: SNZB-02P
Работна температура: -10°C~60°C
Безжична връзка: Zigbee 3.0
Модел на батерията: CR2477
Материал на корпуса: PC
Размер на продукта: 45x45x17.7mm

SNZB-02P е подобрена версия на SNZB-02, това е сензор за температура и влажност с ниска консумация на енергия. Оборудван с протокол Zigbee 3.0, поддържащ различни хъбове, включително хъбове SONOFF Zigbee 3.0 като SONOFF iHost, NSPanel Pro, ZB Bridge Pro и ZBDongle-E, Alexa с вграден Zigbee Hub и др. Високоточен вграден сензор, произведен в Швейцария, осигурява точно измерване на стайната температура и влажност, температурата е с точност до ±0,2℃, докато влажността е ±2%RH, данните се актуализират на всеки 5 секунди и винаги ви дава най-новите промени в околната среда. Можете да настроите предупреждението за комфорт, когато стайната температура или влажност надвиши зададения диапазон на комфорт, ще получите незабавни известия на телефона си, което ще ви помогне да поддържате комфорт в стаята и ще гарантирате качество на живот. Поддържайки базирани на облак исторически записи, данните за температурата и влажността за всеки ден ще се съхраняват в приложението. Можете лесно да получите достъп до вариациите на температурата и влажността за всеки ден, месец или на всеки шест месеца чрез заявки в реално време. Освен това можете да изтеглите данните, за да подобрите средата си на живот въз основа на тенденциите в температурата и влажността. SNZB-02P поддържа 3 метода на монтаж, залепете с 3M лепило, залепете с 3M лепило и метална плоча или монтирайте на винт, просто поставете сензора навсякъде, където желаете, като хол, бебешка стая, спалня, оранжерия, терариум за влечуги, шкаф за оборудване за дистанционно наблюдение на температурата и влажността.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF SNZB-02P Zigbee Сензор за температура и влажност”

There are no reviews yet.

SONOFF SNZB-02P Zigbee Сензор за температура и влажност
SONOFF SNZB-02P Zigbee Сензор за температура и влажност
26.21 лв.
- +
0