SONOFF POW Ring Интелигентен превключвател за измерване на мощността | POWCT

– Откриване на ток на трансформатор до 100A. Няма физически контакт с проводници под напрежение, което елиминира риска от токов удар. 
– Инсталирайте в панела на електрическата верига на вашия дом, за да наблюдавате консумацията на енергия на домакинските уреди или помещения.
– Автоматично запазване на вашите данни за потреблението на електроенергия, когато премахнете уреди или имате прекъсване на захранването. Данните могат да бъдат запазени до 6 месеца и експортирани във файл за преглед.
– POWCT има реле със сух контакт с номинален изходен ток от 2 A, което се използва с контактор за осъществяване на управление на превключване на товара.

83.93 лв.

Изчерпан

Сравни

Описание

Спецификация:
Модел: POWCT
Рейтинг: 100-240V~50/60Hz 2W
Безжична свързаност: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Тип интерфейс на антената: SMA
Тип интерфейс на трансформатора: RJ9
Диапазон на откриване на трансформаторен ток: 0-100A
Категория на измерване: CAT II 0-100A 300V-MAX
Цвят: бял
Материал на корпуса: PC
Приложимо място: На закрито
Работна температура: -40℃~50℃
Работна влажност: 5%~95%RH, без кондензация

Описание:
– SONOFF POWCT е Wi-Fi продукт, който комбинира интелигентна модификация на превключвателя, антена и токов трансформатор. Подобрете вашата безопасност и гъвкавост със Split CT сензора. Като елиминира физическия контакт с живи проводници, той елиминира риска от токов удар. Просто освободете или затворете ключалките отстрани за лесен достъп. С откриване на трансформаторен ток до 100 A, монтирайте в панела на електрическата верига на вашия дом, за да наблюдавате консумацията на енергия от домакински уреди или помещения.
– Автоматично запазвайте данните си за потреблението на електроенергия, когато премахнете уреди или имате прекъсване на захранването. Данните могат да бъдат запазени до 6 месеца и експортирани във файл за преглед.
– Персонализирайте настройките според вашите нужди. Задайте прагове за мощност, напрежение и ток и устройството автоматично ще се изключи, когато са изпълнени условията, защитавайки вашите уреди. Получавайте известия, когато консумацията на енергия надвишава зададените от вас прагове, което ви позволява да останете в крак с енергийните си цели както за днес, така и за текущия месец.
– Наблюдавайте без усилие консумацията на енергия от слънчевия панел и лесно проследявайте генерираната мощност. POWCT разполага с реле с номинален токов изход от 2 A, което позволява управление на превключване на товара, когато се използва с контактор.
– SONOFF POWCT преминава през различни строги тестове, включително тестове за мълния и пренапрежение, тестове за късо съединение, тестове за падане, тестове със солен спрей, тестове в изключително тежки среди и т.н. Всеки компонент е тестван, за да се гарантира, че продуктът няма да изгори или да се запали и че нито една част не достига високи температури, които биха могли да причинят пожар в околността, което гарантира повишена безопасност и надеждност.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF POW Ring Интелигентен превключвател за измерване на мощността | POWCT”

There are no reviews yet.

SONOFF POW Ring Интелигентен превключвател за измерване на мощността | POWCT
SONOFF POW Ring Интелигентен превключвател за измерване на мощността | POWCT
83.93 лв.
Out Of Stock
0