SONOFF MINIR4M Extreme Matter WiFi Интелигентен Превключвател

– SONOFF MINIR4M е сертифицирано от Matter устройство, може да работи с други марки крайни устройства на Matter и да се интегрира в платформи с активиран Matter, като Alexa, Apple Home, Google Home и т.н. 
– Мини размерът на MINIR4M се побира в различни монтажни кутии, включително най-малкия тип 86/EU.
– MINIR4M има режим на отделяне на реле, което означава, че състоянията на външните превключватели и релето са разделени, така че работата с бутона на външния превключвател няма да повлияе на състоянието на релето.
– MINIR4M е със сертификати TÜV, CE и FCC, гарантиращи повишена безопасност и надеждност за вашата употреба.

33.41 лв.

В наличност

Сравни

Описание

Спецификация:
Модел: MINIR4M
Wi-Fi: IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
Вход: 100-240V~ 50/60Hz 10A Макс
Изход: 100-240V~ 50/60Hz 10A Макс
Материал на корпуса: PC V0
Размери: 39.5x33x16.8mm

MINIR4M е първото устройство Matter на SONOFF, то може да разпознава и работи с други марки крайни устройства Matter и да се интегрира в платформи, поддържащи Matter, като Apple Home, Google Home, Alexa и др. Сертифицираните устройства поддържат локална комуникация в домашната мрежа, дори ако мрежата е прекъсната, MINIR4M продължава да работи нормално, с по-бърза реакция и по-добра надеждност. Добавянето на MINIR4M към приложения, съвместими с Matter, е лесно. Просто сканирайте предоставения QR код на Matter с вашето приложение, съвместимо с Matter, и MINIR4M се конфигурира лесно, като следвате стъпките на приложението. MINIR4M е оборудван с чип ESP32, малкият му размер се побира в различни монтажни кутии, включително монтажна кутия тип 86/EU, тип 120. MINIR4M има режим на „отделяне на реле“, което означава, че състоянията на външните превключватели и релето са разделени, така че работата с бутона на външния превключвател няма да повлияе на състоянието на релето. Като например, ако отворите режима на отделяне на релето, когато изключите светлината, вашата интелигентна светлина няма да бъде офлайн и все още можете да използвате приложението, за да управлявате интелигентни лампи.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF MINIR4M Extreme Matter WiFi Интелигентен Превключвател”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
SONOFF MINIR4M Extreme Matter WiFi Интелигентен Превключвател
SONOFF MINIR4M Extreme Matter WiFi Интелигентен Превключвател
33.41 лв.
- +
0