SONOFF MICRO Zigbee USB Интелигентен Адаптер

– Работи като Zigbee USB адаптер за дистанционно управление на USB устройства чрез приложението eWelink, задаване на интелигентни таймери, интелигентни сцени или командване с вашия глас.
– Използва се с оригиналния адаптер за бързо зареждане, максималната скорост на бързо зареждане може да достигне 36 W, което кара вашите устройства да се върнат към живот възможно най-скоро, задайте график за вашето устройство, за да избегнете презареждане.
– Оборудван с високоскоростен USB 2.0, значително подобрява ефективността на предаване на данни.
– Поддържа Zigbee хъбове, използващи протокола Zigbee 3.0, като SONOFF iHost, SONOFF NSPanel Pro, ZB Bridge Pro, ZBDongle-P, ZBDongle-E и Echo Plus 2nd, Philips Hue, SmartThings hub V3…
– Подобрете мрежовите си възможности с Turbo Mode, включващ модерна технология, която увеличава обхвата и силата на сигнала и осигурява безпроблемна и стабилна връзка за вашите устройства.

 

Забележка: Необходим е Zigbee Hub

31.02 лв.

В наличност

Сравни

Описание

Спецификация:
Модел: ZBMicro
Рейтинг: 5-22V⎓4.6A МАКС
Номинална мощност: 36 W MAX (Използвайте QC 3.0 адаптер)
Безжична връзка: Zigbee 3.0
Тип интерфейс: USB тип-A
Цвят: бял
Работна температура: -10°C~40°C
Материал на корпуса: PC
Размер на продукта: 33x31x26.5mm

  • SONOFF ZBMicro е Zigbee USB адаптер, който може да се използва за автоматизиране на вашите USB устройства, работа с оригиналния адаптер за бързо зареждане, задаване на график за вашето устройство, за да накарате вашите устройства да се върнат към живот възможно най-скоро и да не ви трябва за да се тревожите за презареждане, максималната скорост на бързо зареждане може да достигне 36 W!
  • Подобрен с Hi-Speed USB 2.0, SONOFF ZBMicro значително подобрява ефективността на предаване на данни.
  • SONOFF ZBMicro е съвместим с Zigbee хъбове, поддържащи Zigbee 3.0, включително SONOFF iHost, SONOFF NSPanel Pro, ZB Bridge Pro, ZBDongle-P, ZBDongle-E, Echo Plus 2nd, Philips Hue и SmartThings hub V3… ZBMicro се предлага и за Платформи за автоматизация с отворен код като Home Assistant, Zigbee2MQTT и openHAB (изисква се Zigbee Dongle, напр. SONOFF ZBDongle-P/ ZBDongle-E), лесни за реализиране на вашата домашна автоматизация.
  • Отключете живот на интелигентност със ZBMicro, можете да се наслаждавате на дистанционно управление чрез приложението, да задавате интелигентни таймери, интелигентни сцени и да командвате с гласа си за наистина безпроблемно интелигентно житейско изживяване.
  • Освен това, ZBMicro може да работи като Zigbee рутер, за да помогне за предаването на Zigbee сигнала, за да осигури стабилна връзка, когато няколко Zigbee устройства се използват за вашия дом. Увеличете мрежовите възможности с Turbo Mode, включващ модерна технология, която увеличава обхвата и силата на сигнала, но също така осигурява безпроблемна и стабилна връзка за вашите устройства.

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF MICRO Zigbee USB Интелигентен Адаптер”

There are no reviews yet.

SONOFF MICRO Zigbee USB Интелигентен Адаптер
SONOFF MICRO Zigbee USB Интелигентен Адаптер
31.02 лв.
- +
0