SONOFF iPlug WiFi Интелигентен Контакт | Серия S60TPF

– Енергиен мониторинг: Чрез проверка на ежедневната, месечната и годишната кумулативна консумация на енергия ви помага да спестите пари от сметките си за енергия.
– График и таймер: Използвайте таймер или график за обратно отброяване, за да настроите вашия контакт S60 да включва и изключва автоматично всички домакински уреди.
– Дистанционно и гласово управление: Управлявайте S60 отвсякъде и по всяко време чрез приложението eWeLink или давайте гласови команди на Alexa или Google.
– Интелигентна сцена: Използвайте със сензора за човешко присъствие SONOFF SNZB-06P, за да включите осветлението, когато някой присъства, и да изключите, когато няма никой.
– Безопасен и надежден: Има най-висока устойчивост на горене, отлична издръжливост, защита от претоварване, защита от късо съединение, защита от мълнии и пренапрежение. Защитата за деца не позволява на децата да пъхат пръсти или други предмети в отворите на щепсела.

32.26 лв.

В наличност

Сравни

Описание

SONOFF S60 Wi-Fi Smart Plug осигурява интелигентно управление, можете да включвате и изключвате интелигентните си домашни устройства от всяко място с приложението eWeLink и управление с гласови команди чрез Alexa и Google Home. Използвайте таймер или график за обратно отброяване, за да настроите вашия контакт S60 автоматично да включва и изключва всички уреди. Използвайте сензора за човешко присъствие SONOFF SNZB-06P, за да включите осветлението, когато някой присъства, и да изключите, когато няма никой. S60 поддържа eWeLink LAN контрол, можете да контролирате уредите, свързани към SONOFF S60 без връзка със сървъра.
С енергийния мониторинг можете да проверявате потреблението на енергия седмично или месечно и след това да коригирате потреблението на енергия навреме. Това може да ви помогне да спестите пари от сметките си за енергия.
Компактният размер на SONOFF S60 не блокира съседните контакти, а защитата за деца не позволява на децата да пъхнат пръсти или други предмети в отворите му.
S60 има най-високо забавяне на горенето, отлична издръжливост, защита от късо съединение и защита от мълнии и пренапрежение. Защитата от претоварване кара вашето устройство да се изключва автоматично, за да предпази от претоварване, след като работният ток достигне зададения от вас максимален ток.

Спецификация:
Цвят: Бяло
Вход: 250V~, 50/60Hz, 16A
Макс.натоварване: 4000W
Материал на корпуса: PC 
Безжична връзка: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Работна температура: -10°C-40°C
Работна влажност: 5%-95%RH, без кондензация
Размери: 50x50x61,5 мм
Нетно тегло: 79гр

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF iPlug WiFi Интелигентен Контакт | Серия S60TPF”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
SONOFF iPlug WiFi Интелигентен Контакт | Серия S60TPF
SONOFF iPlug WiFi Интелигентен Контакт | Серия S60TPF
32.26 лв.
- +
0