MOES Интелигентна Bluetooth LED Крушка с Регулируема Светлина 9W E27 Регулируем Цвят Съвместима с Alexa

MOES Smart Bluetooth Led Bulb Dimmable Light 9W E27 е интелигентна LED крушка, която може да регулира светлината и цвета си. Тя е съвместима с Alexa и може да бъде контролирана чрез Bluetooth.

14.76 лв.

В наличност

Сравни

Описание

Спецификация:
Метод на комуникация: Съвместим с Bluetooth
Спецификации: Европейски щепсел
Номер на модел: BB-TDA9-RCW-E27-MS
Съвместимост: Универсална
Марка: MOES
Произход: Континентална Китай

– MOES Интелигентна Bluetooth LED Крушка е продукт, който предлага удобство и персонализация на осветлението във вашия дом или офис. Тази крушка е с мощност от 9W и се включва в стандартни E27 фасунги.
– Основната характеристика на този продукт е възможността за регулиране на светлината. Можете да променяте яркостта на крушката според вашите нужди и предпочитания, като използвате приложението на вашия смартфон. 
– Предлага възможност за регулиране на цвета на светлината. Можете да избирате между широка гама от цветове, което ви позволява да персонализирате осветлението според вашето настроение или декора на вашата стая.
– Едно от най-големите предимства на този продукт е съвместимостта му с Alexa. Това означава, че можете да управлявате крушката с гласови команди.

Въпроси и отговори
1. В: Как да влезете в режим на сдвояване?
О: След като лампата е монтирана, след като захранването е прекъснато 5 пъти, влезте в режим на разпределение на Bluetooth за шестия път.

2. В: Дали приложението MOES е същото като приложението tuya smart life?
О: Да. MOES приложението е базирано на tuya smart life приложението, което има повече функции от tuya smart life.

3. В: Какво е ритъмът на музиката?
О: Като контролирате радио микрофона на устройството (мобилен телефон), светлината ще ритмира с музиката, което е подходящо за парти (Забележка: Когато използвате тази функция, трябва да запазите интерфейса на ритъма на музиката и не можете да превключите към други страници, а iOS системата не поддържа фона. Android системата може да изпълнява тази функция във фона, но софтуерът също трябва да бъде на ритъм интерфейса.)

4. В: Как да избера подходящата цветна температура?
О: Обикновено 2700K-3000k е топла жълта светлина, лесна за гледане. Цветната температура от 3000K до 5000k може да се използва във всекидневната. В обществената зона на лампата, 5000K-6500K е студена светлина.

5. В: Каква е разликата между CCT и CW?
О: Тези две имена са просто различни в принципите на контрол и методи, и функционално са еднакви. Те контролират цветната температура.

6. В: Дали по-високата мощност означава, че светлината е по-ярка?
О: Колкото по-високи са люмените, толкова по-голяма е яркостта; колкото по-висока е мощността, толкова по-голяма е консумацията на енергия. Нашият продукт е 23W, люмени 2300, и светлинната ефективност е до 100W/LM, което е по-енергоспестяващо и екологосъобразно.

7. В: Мога ли да го контролирам отдалечено?
О: Ако искате отдалечено управление, трябва да използвате Bluetooth хъб на MOES.

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “MOES Интелигентна Bluetooth LED Крушка с Регулируема Светлина 9W E27 Регулируем Цвят Съвместима с Alexa”

There are no reviews yet.

MOES Интелигентна Bluetooth LED Крушка с Регулируема Светлина 9W E27 Регулируем Цвят Съвместима с Alexa
MOES Интелигентна Bluetooth LED Крушка с Регулируема Светлина 9W E27 Регулируем Цвят Съвместима с Alexa
14.76 лв.
- +
0