BroadLink TC3-EU-2 WiFi Двуканален Интелигентен Превключвател за осветление + Подарък Смарт хъб

SKU: S3-TC3 (kit)-2

– Насладете се на удобен контрол над вашия интелигентен дом.
– Комплектът Broadlink S3-TC3 включва 2-канален превключвател TC3 и S3 хъб, към който могат да бъдат свързани до 8 допълнителни превключвателя.
– Освен това не изисква N линия.
– Създавайте работни графици и управлявайте устройствата си с гласови команди благодарение на съвместимостта с Google Assistant и Amazon Alexa.
– Можете също да програмирате интелигентни сцени с помощта на IFTTT. 

Product code 029194
Producer code SKU S3-TC3 (kit)-2
EAN code 6924826705137

29.77 лв.

Изчерпан

Сравни

Описание

Спецификация:
Марка: Broadlink
Модел: S3-TC3
Входно напрежение: DC 5V
Входяща консумация: 750mA (micro USB)
Работна температура: 0°C-50°C
Работна влажност: ≤85%
Безжична мощност: ≤0.69W
Безжична връзка: Wi-Fi 2.4GHz b/g/n
Комуникационен протокол: FastCon
Размери: 46х46х43мм
Поддържани системи: iOS 7.0, Android 4.0 или по-нова версия

Product code 029194
Producer code SKU S3-TC3 (kit)-2
EAN code 6924826705137

Получете удобно управление на вашия интелигентен дом
Включеният S3 хъб ви позволява да управлявате сдвоени устройства със смартфон чрез протокола FastCon на честота от 2,4 GHz. Може да работи с до 8 превключвателя едновременно и поддържа двупосочна комуникация с TC3. Сега всичко, което трябва да направите, е да вземете телефона си и да стартирате приложението, за да контролирате конкретно оборудване отвсякъде и да създавате подробни работни графици за тях!

Включен функционален превключвател
Включеният превключвател ви дава много интересни възможности. Можете да го конфигурирате по такъв начин, че да ви позволява удобно да стартирате определени устройства или да активирате интелигентни сцени. Благодарение на съвместимостта с IFTTT, той е съвместим с над 700 марки оборудване. Освен това не е нужно да се притеснявате за проблеми с конфигурирането на превключвателя. Продуктът е много лесен за инсталиране и не изисква неутрален проводник, което означава, че ще работи чудесно в повечето домове.

Управлявайте устройствата си с вашия смартфон
Комплектът TC3-EU ще улесни живота ви по много начини. След като настроите своя хъб, осветление и други устройства, можете удобно да управлявате интелигентния си дом с помощта на приложението Broadlink. С приложението Broadlink можете да включвате и изключвате устройствата си почти по всяко време и навсякъде – независимо дали сте у дома или извън дома, на работа или на почивка в чужбина.

Създайте работни графици и опитайте функцията за таймер
Това не е краят на възможностите, които ви дава приложението. Например, можете да го използвате, за да създадете графици за светлини и други устройства. Ставате ли обикновено около 7 сутринта? Настройте вашата лампа и кафемашина да стартират автоматично в този час. Или използвайте функцията за таймер, която кара сдвоените устройства да се изключват автоматично след определен период от време. Вашето дете не обича тъмното? Сега можете да накарате нощната лампа да спре да работи веднага след като то заспи.

Възползвайте се от възможностите, които предлага работата с IFTTT
Включеният хъб и превключвател са съвместими с IFTTT, което ви дава възможност да създавате сложни, интелигентни сцени с помощта на Broadlink и други марки устройства. Например, вече можете да накарате осветлението да се включва автоматично, когато влезете в къщата, и да се изключва, когато напуснете конкретна стая.

Управлявайте осветлението си с гласа си
Готвите, двете ръце са заети и може да ви е нужно малко допълнително осветление? Или може би искате да изключите светлината и да си легнете, но не ви се става от леглото? Вече не е проблем! Включените устройства Broadlink са съвместими с асистентите на Google и Alexa. Сега само с няколко думи осветлението във вашия дом ще се нагоди към вашите очаквания!

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “BroadLink TC3-EU-2 WiFi Двуканален Интелигентен Превключвател за осветление + Подарък Смарт хъб”

There are no reviews yet.

BroadLink TC3-EU-2 WiFi Двуканален Интелигентен Превключвател за осветление + Подарък Смарт хъб
BroadLink TC3-EU-2 WiFi Двуканален Интелигентен Превключвател за осветление + Подарък Смарт хъб
29.77 лв.
Out Of Stock
0