AVATTO Tuya TS02-EU-B Интелигентен Превключвател за осветление

– Сензорният превключвател Avatto TS02-EU-B3 е идеален за вашия интелигентен дом.
– Позволява ви удобно да включвате и изключвате светлината и благодарение на съвместимостта си с приложението TUYA / Smart Life, ви позволява да контролирате осветлението от разстояние.
– Можете също да управлявате устройствата с гласовите асистенти Amazon Alexa и Google Assistant.
– Превключвателят също се отличава със своята водоустойчивост и минималистичен дизайн.
– Продуктът е оборудван с 3 бутона и поддържа връзка чрез Wi-Fi.

Product code 047924
Producer code SKU TS02-EU-B3
EAN code 6976037360339

29.26 лв.

Сравни

Описание

Спецификация:
Марка: Avatto
Модел: TS02-EU-B3
Цвят: Черен
Брой бутони: 3
Номинална мощност: 800 W / канал
Номинален ток: 10 A
Входно напрежение: AC 110-240 V, 50/60 Hz
Консумирана мощност в режим на готовност: 0.45 W / 0.1 mA
Wi-Fi лента на предаване: 2,4 GHz / 2,4 GHz и 5 GHz
Материал: ABS
Материал на панела: Закалено стъкло
Размери: 86 х 86 х 33 мм
Поддържани системи: iOS 8.0, Android 4.0 и по-нови
Приложение: TUYA / Smart Life
Съвместимост: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

Product code 047924
Producer code SKU TS02-EU-B3
EAN code 6976037360339

Дистанционно управление с приложението
Не сте сигурни дали сте изключили осветлението, преди да напуснете къщата? Вече не е нужно да се чудите – просто вземете телефона си! Превключвателят е съвместим с приложението TUYA / Smart Life, така че можете да включвате или изключвате светлините дистанционно от вашия смартфон. Вие също така получавате възможността да създавате таймери и графици за вашите уреди. Обикновено ставате в 7 сутринта и си лягате в 23:00? Настройте осветлението си автоматично да се включва и изключва в тези моменти.

Още повече възможности
Приложението предлага много повече възможности. Например, можете да свържете вашите устройства заедно и да ги управлявате в групи. Възможно е също така да сдвоите превключватели с други уреди, за да създадете интелигентни сцени. Използвайте например допълнителен сензор за движение и накарайте светлините да се включват автоматично, когато влезете в къщата! Можете също така да споделяте устройствата си с други членове на семейството, така че и те да могат да ги управляват чрез своя смартфон.

Гласов контрол
Ръцете Ви са заети, докато готвите, а искате да включите осветлението? Или може би лежите в леглото и искате да изключите осветлението? Няма проблем – превключвателят Avatto е съвместим с интелигентните асистенти Google Assistant и Amazon Alexa. Така че можете да го управлявате с гласови команди! Сега са необходими само няколко думи, за да включите или изключите светлините.

Подобрен дизайн
Превключвателят се отличава със стилен, минималистичен дизайн – идеално ще допълни всеки декор. Благодарение на простия си дизайн, той също е много лесен за почистване. Отличава се и с висока издръжливост и устойчивост на избледняване, надраскване и други повреди. В допълнение, превключвателят е водоустойчив, така че можете да го инсталирате в банята без никакви притеснения. Устройството е оборудвано и с подсветка, която може да бъде включена или изключена по всяко време.

Лесен монтаж
Монтирането на устройството няма да ви създаде проблеми и няма да отнеме много време. Можете също да използвате два превключвателя, за да управлявате една лампа, което е идеално, например, за стълбище. По този начин можете лесно да включите светлината на приземния етаж и да я изключите, когато се качите на горния етаж! Нещо повече, бутоните на продукта са много приятни на допир и позволяват удобна работа. Моля, обърнете внимание: Необходим е неутрален проводник за правилна инсталация на превключвателя.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AVATTO Tuya TS02-EU-B Интелигентен Превключвател за осветление”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
AVATTO Tuya TS02-EU-B Интелигентен Превключвател за осветление
AVATTO Tuya TS02-EU-B Интелигентен Превключвател за осветление
29.26 лв.
- +
0