AVATTO TRV07 WiFi Tuya 0~50℃ 3×1.5V AA IP20 Смарт термостатен радиаторен вентил

– Термостатичният вентил Avatto TRV07 е практично устройство, което ще ви позволи удобно да управлявате отоплението в дома си.
– Приложението Tuya Smart ви позволява да управлявате устройството от разстояние, както и да създавате работни графици.
– На ваше разположение са редица полезни функции, като например разпознаване на отворен прозорец и автоматично отстраняване на котлен камък.
– Вентилът има вграден Wi-Fi модул, който работи в обхвата 2,4G, така че можете да се свържете директно с него и да го управлявате свободно от почти всяка точка на света.
– Разполага с LCD дисплей, който улеснява достъпа до най-важната информация, а в комплекта ще намерите много видове адаптери, така че няма да имате никакви проблеми с инсталирането на устройството.

 

Prod. code 043204
Producer code TRV07-WIFI
EAN code 6976037360025

83.42 лв.

Изчерпан

Сравни

Описание

Спецификация:
Производител: Avatto
Модел: TRV07
Цвят: Бял
Захранване: 3x 1.5V AA алкални батерии (не са включени в комплекта)
Безжична свързаност: WiFi 2.4G IEEE 802.11 b/g/n
Ток в режим на готовност: 6 μA Min
Степен на защита: IP20
Температура: 0~50℃
Свързване: M30 x 1.5mm
Размери: 58,4mm x 97mm x 58,4mm
Тегло: 145 g
Приложение: Tuya Smart / Smart Life

Включено в комплект:
1хИнтелигентен термостатичен вентил
1хАдаптер RA на Danfoss
1хDanfoss RAV адаптер
1хDanfoss RAVL адаптер
1хM28 адаптер
1хCaleffi адаптер
1хGiacomini адаптер
1хРъководство за потребителя

Детекция на отворен прозорец
Намалете разходите за отопление. Устройството има функция за отворен прозорец, която се активира незабавно, когато открие студен вятър и спад на температурата с повече от 1,5°C за 4,5 минути. Термостатът автоматично ще зададе температура от 12°C, а на дисплея ще се покаже „OP“. Сега вече можете да забравите за високите сметки за отопление!

Автоматично декалциране
Имайте увереност, че Вашият отоплителен уред е напълно работоспособен. Отоплителният уред TRV07 разполага с функция за автоматично отстраняване на котлен камък. Какво означава това. Терморегулаторът извършва рутинно отстраняване на котлен камък всеки понеделник в 12:00 ч., за да предотврати образуването на голямо количество котлен камък. По време на целия процес на дисплея ще се показва „CAL“.

Допълнителни възможности
Вентилът автоматично запомня последните настройки, което е много полезна функция, особено в случай на прекъсване на електрозахранването. Той има и специална функция за детска безопасност, която не позволява да променяте температурата. Можете също така да синхронизирате термостатите в различни стаи, като създадете специални групи.

Искате да получите удобен достъп до цялата информация?
Изтеглете безплатното приложение TUYA Smart на своя смартфон или таблет! С негова помощ можете лесно да управлявате термостатния вентил на радиатора си отвсякъде. Това обаче не е всичко! Устройството има вграден модул, който работи в обхвата 2,4G, така че можете да се свържете директно с него. TVR07 работи и с гласовите асистенти Amazon Alexa, Google Home и др. – Всичко, от което се нуждаете, е проста гласова команда, за да регулирате температурата в помещението според нуждите си. Освен това с помощта на приложението можете да споделите устройството с други членове на семейството, за да създадете заедно интелигентен дом.

Създаване на работни графици
Съобразете температурата в спалнята или дневната с графика си. С помощта на приложението можете да зададете седмичен график за вентилното устройство Avatto TVR07. Така можете удобно да избирате каква температура искате да бъде през нощта или сутринта. Нещо повече, можете също така да свържете вентила с други интелигентни устройства в дома си, за да създадете интелигентни сценарии, например за излизане от вкъщи или за сън.

Лесен монтаж
Монтирането на устройството няма да ви създаде никакъв проблем. Монтажът му е изключително лесен и бърз, а благодарение на включените в комплекта адаптери не е нужно да се притеснявате за проблеми със съвместимостта. За да го захраните, ще са ви необходими само 3 батерии АА (не са включени в комплекта). Освен това вентилът е оборудван с ясен LCD дисплей, от който ще научите, наред с други неща, състоянието на заряда на устройството.

Prod. code 043204
Producer code TRV07-WIFI
EAN code 6976037360025

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AVATTO TRV07 WiFi Tuya 0~50℃ 3×1.5V AA IP20 Смарт термостатен радиаторен вентил”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
AVATTO TRV07 WiFi Tuya 0~50℃ 3x1.5V AA IP20 Смарт термостатен радиаторен вентил
AVATTO TRV07 WiFi Tuya 0~50℃ 3x1.5V AA IP20 Смарт термостатен радиаторен вентил
83.42 лв.
Out Of Stock
0