AVATTO N-ZCSM01-1 ZigBee TUYA Смарт превключвател за завеси/ролетни щори

SKU: N-ZCSM01-1

– Интелигентният контролер за ролетни щори е модерно решение за хората, които ценят удобството и комфорта в ежедневието си.
– С дистанционното управление чрез приложението Smart Life/Tuya Smart можете да управлявате щорите в дома си навсякъде и по всяко време чрез телефона или таблета си.
– Контролерът е съвместим и с гласовите асистенти Amazon Alexa и Google Home.
– Предлага възможност за регулиране на степента на отваряне на щорите, както и за създаване на графици.

 

Prod. code 047988
Producer code N-ZCSM01-1
EAN code 6976037360759

30.56 лв.

Изчерпан

Сравни

Описание

Спецификация:
Тип на продукта: Zigbee 1-канален модул за ролетни щори
Напрежение: AC100-240V 50/60Hz
Максимално натоварване: 3A
Операционна честота: 10 ℃ до 40 ℃
Размери: (Ширина x Дълбочина x Височина) 39,2 x 39,2 x 18 mm
Степен на защита IP: IP20

Настройване на степента на отваряне
Функцията за настройване на степента на отваряне на щорите ви позволява да зададете точно нивото на отваряне на прозореца с помощта на процентна лента или гласови команди. Такова решение ще ви помогне да регулирате количеството светлина, което влиза в стаята, и да създадете подходяща атмосфера за вашите дейности!

Групирайте устройствата си
Можете да групирате няколко устройства, така че да можете да управлявате щорите в различни помещения. Благодарение на функцията „Свързване“ контролерът може да работи с други модули, сензори и устройства в къщата, което ви позволява да създавате различни сценарии, като например режим на сън, режим на работа, режим на вечеря или прибиране вкъщи. Забележка: Едноканалният модул поддържа само един сигнал в даден момент.

Създаване на работен график
Контролерът има и функция за планиране, така че можете да планирате автоматичното управление на щорите според нуждите си. Направете така, че щорите ви да се разтварят по едно и също време всеки ден, което ще направи събуждането ви по-приятно. Интелигентният дом ще се адаптира към вашия ритъм!

Споделено управление
Функцията „Семейно споделяне“ ви позволява да променяте разрешенията и да разрешавате на други потребители достъп до управлението на ролетните щори. По този начин всички членове на домакинството ще могат да се наслаждават на интелигентния дом и без усилие да регулират степента на отваряне на ролетните щори според собствените си предпочитания.

Лесен монтаж
Интелигентният контролер за ролетни щори ZigBee Avatto е лесен за инсталиране. Преди да го инсталирате обаче, трябва да изключите електрическото захранване. Инсталацията няма да ви създаде много проблеми и няма да ви отнеме много време.

Prod. code 047988
Producer code N-ZCSM01-1
EAN code 6976037360759

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AVATTO N-ZCSM01-1 ZigBee TUYA Смарт превключвател за завеси/ролетни щори”

There are no reviews yet.

AVATTO N-ZCSM01-1 ZigBee TUYA Смарт превключвател за завеси/ролетни щори
AVATTO N-ZCSM01-1 ZigBee TUYA Смарт превключвател за завеси/ролетни щори
30.56 лв.
Out Of Stock
0