Aubess Tuya WiFi E27 Интелигентна LED Димируема крушка RGBCW 100-240V 15 W Tuya/SmartLife APP

– Интелигентна крушка с WiFi връзка, която може да се контролира чрез приложението Tuya/Smart Life.
– Поддържа Alexa, Google Home и Alice.

18.46 лв.

Изчерпан

Сравни

Описание

• Димируема крушка: Позволява ви да контролирате интензитета на светлината според вашето настроение, осигурявайки релаксираща и комфортна атмосфера.
• Гъвкава поддръжка на напрежението: С диапазон от 100-240V, тя е съвместима с разнообразни източници на енергия.
• LED осветление: Снабдена с LED осветление, тази крушка гарантира дълготрайност и изключителна яркост, подобрявайки визуалното изживяване.
• Контрол чрез приложение Тuya/Smart Life: Mоже да се контролира чрез приложението Tuya/Smart Life, предлагайки ви удобството на дистанционно управление от всяко място по света.
• Поддържа Alexa и Google Home: Интегрира се безпроблемно с Alexa и Google Home, позволявайки ви да контролирате осветлението с гласови команди, добавяйки допълнително удобство без използването на ръцете във вашия живот.
• Сертифицирана по ROHS: Сертифицирана по ROHS, гарантирайки, че отговаря на необходимите стандарти за безопасност и екологична приятелност.
• Топло+Студено+RGB промяна на светлината: Самостоятелно задаване на цвят: бяла светлина и топъл цвят, регулируема цветна температура 2700-6500K. Регулируеми 16 милиона цвята RGBCW, лесно променяеми според настроението ви.
• Таймер/График: Задайте светлината да се включва/изключва в определено време, като можете да зададете периодичност (24 часа), светлината ще се включва и изключва автоматично всеки ден.
Синхронизация на сцена и музика: Стандартната сцена на приложението се променя, можете също да редактирате собствена сцена и да персонализирате промяната на цвета.

Група и споделяне: Споделете контрола на крушката със семейството и приятелите, за да контролирате светлините заедно. Можете да създадете група за крушките и да ги контролирате едновременно.

Спецификации:
Име на марката: Aubess
Метод на комуникация: WiFi и Bluetooth
Държач на лампата: E27 / B22
Входно напрежение: AC 100-240V
Мощност: 15W / 9W
Цветна температура: 2700-6000K
Цвят: RGB + C + W
Приложение: Tuya smart / Smart Life
Сертификация: CE, FCC, ROHS

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aubess Tuya WiFi E27 Интелигентна LED Димируема крушка RGBCW 100-240V 15 W Tuya/SmartLife APP”

There are no reviews yet.

Aubess Tuya WiFi E27 Интелигентна LED Димируема крушка RGBCW 100-240V 15 W Tuya/SmartLife APP
Aubess Tuya WiFi E27 Интелигентна LED Димируема крушка RGBCW 100-240V 15 W Tuya/SmartLife APP
18.46 лв.
Out Of Stock
0