Безжично Едноканално RF Реле за гаражни/портални врати DC 12V-36V

– Това е безжичен превключвател с дистанционно управление, работещ на честота 433mhz и напрежение DC 36V, 24V, 12V.
– Той е съвместим с устройства за обучение на кодове и се използва за управление на електронни врати.

10.86 лв.

Изчерпан

Сравни

Описание

DC 12V-36V
Входно напрежение: 12V-36V
Чувствителност на приемника: > 97 dbm
Капацитет на дистанционното управление: 250
Поддържан тип на дистанционното: EV1527 учебен код

Режим на работа с дистанционно програмиране:
1. Режим на инчиране: при натискане на дистанционното управление релето се свързва и след това при отпускането на дистанционното управление релето се прекъсва;
2. Режим на автоматично заключване: при натискане на дистанционното управление релето се свързва, а след това при повторно натискане на дистанционното управление релето се прекъсва;
3. Режим на взаимно заключване: при натискане на бутон А на дистанционното управление релето се свързва, а при натискане на бутон Б на дистанционното управление релето се прекъсва.
4. Режим на забавяне: при натискане на дистанционното управление релето се свързва, отпуснете дистанционното управление и започнете тайминга. След 5S, 10S и 15S (3 скорости), релето автоматично се затваря.

Методи за обучение:
1. Метод на обучение „по инчове“: Натиснете бутона за сдвояване на кода върху контролния панел веднъж и индикаторът LED ще пробликне веднъж. След като индикаторът LED светне, натиснете бутона, който трябва да сдвоите на дистанционното управление, индикаторът LED на контролния панел ще пробликне 3 пъти, което означава, че сдвояването е успешно.
2. Метод на самозаключващо се обучение: Натиснете бутона за сдвояване на кода върху контролния панел два пъти и индикаторът LED ще пробликне два пъти. След като индикаторът LED светне, натиснете бутона, който трябва да сдвоите на дистанционното управление, индикаторът LED на контролния панел ще пробликне 3 пъти, което означава, че сдвояването е успешно.
3. Метод на обучение с взаимно заключване: Натиснете бутона за сдвояване на кода на контролния панел три пъти и индикаторът LED ще примига три пъти. След като LED индикаторът светне, натиснете бутона, който се нуждаете от сдвояване на дистанционното управление, индикаторът LED на контролния панел ще примига 3 пъти, което означава, че сдвояването е успешно.

4. Метод на обучение с 5 секунди забавяне: Натиснете бутона за сдвояване на кода на контролния панел четири пъти и индикаторът LED ще примига четири пъти. След като LED индикаторът светне, натиснете бутона, който се нуждаете от сдвояване на дистанционното управление, индикаторът LED на контролния панел ще примига 3 пъти, което означава, че сдвояването е успешно.
5. Метод на обучение с 10S забавяне: Натиснете бутона за сдвояване на кода на контролния панел пет пъти, а LED индикаторът ще примига пет пъти. След като LED индикаторът светне, натиснете бутона, който трябва да сдвоите на дистанционното управление, LED индикаторът на контролния панел ще примига три пъти, което означава, че сдвояването е успешно.

6. Метод на обучение с 15S забавяне: Натиснете бутона за сдвояване на кода на контролния панел шест пъти, а LED индикаторът ще примига шест пъти. След като LED индикаторът светне, натиснете бутона, който трябва да сдвоите на дистанционното управление, LED индикаторът на контролния панел ще примига три пъти, което означава, че сдвояването е успешно.
7. Изчистване на кода: Натиснете учебния бутон на приемника 8 пъти, кодовете ще бъдат нулирани. След изчистване на кода, дистанционните управления ще трябва да бъдат прекалибрирани.

 Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Безжично Едноканално RF Реле за гаражни/портални врати DC 12V-36V”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
Безжично Едноканално RF Реле за гаражни/портални врати DC 12V-36V
Безжично Едноканално RF Реле за гаражни/портални врати DC 12V-36V
10.86 лв.
Out Of Stock
0